luni, 14 aprilie 2008

Legi americane amuzante

Hoinarind pe internet, in cautarea "inspiratiei", a acumularii de "more and more informations" am dat peste un site ce mi-a starnit o stare de amuzament. Este vorba despre site-ul www.dumblaws.com unde se face referire la sistemul legislativ american si cateva legi inutile si in acelasi timp amuzante pe care americaneii trebuie sa le respecte. Iata cateva dintre ele:
In Alabama exista o lege care spune ca nu ai voie sa conduci descult. Probabil ca atunci cand se dau amenzi trebuie sa arati si un pantof pentru a confirma respectarea legii din acest punct de vedere...
In Alaska este interzis accesul cangurilor in frizerii. Si atunci apare intrebarea: "oare unde se mai tund acestia?" Nu devine o lege discriminatorie?
In Arizona este legal pentru un barbat sa isi bata sotia, insa acest lucru nu poate fi facut decat o data pe luna. Vorba romanului: una, dar buna!
De Craciun in Connecticut nu este voie sa decorati casa decat cu beculete albe. Oare pentru ca este posibil ca un avion sa va aterizeze in curte?
In Idaho, daca ai mai mult de 88 de ani, nu mai ai voie sa iti conduci propria motocicleta! Dupa ce implinesti frumoasa varsta, e cazul sa iti vinzi Chopper-ul si sa te asezi la casa ta. Eventual, tunde-ti si pletele!
Tot in Alaska, in timpul sezonului de vanatoare a ursilor este interzis ca acestia sa fie treziti pentru a fi fotografiati. Carnea de urs se pare ca este mai buna daca acestia au dormit linistiti...
Cu un click pe adresa www.dumblaws.com puteti afla mult mai multe legi "tampite" existente in S.U.A. Spor la citit

Niciun comentariu: